LOGOWANIE
- STRONA G艁脫WNA
- TW脫J PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TEST脫W
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSP脫艁PRACA
- KONTAKT
KWALIFIKACJA HGT1 - STYCZE艃 2025 - ROZWI膭ZANIE ZADANIA NR 1
KOD ARKUSZA: HGT.01-01-25.01-SG
Podziel si臋 arkuszem z innymi i udost臋pnij go na Facebooku:
SKR脫CONA TRE艢膯 ROZWI膭ZANIA:
Rezultat 1: Karta zam贸wienia go艣ci
w Tabeli 1. wpisane:
1 w wierszu Nap贸j na aperitif; w kolumnie Go艣膰 1: Campari Orange; w kolumnie Go艣膰 2: Campari Orange
2 w wierszu Przystawka gor膮ca; w kolumnie Go艣膰 1: Risotto z owocami morza; w kolumnie Go艣膰 2: Risotto z owocami morza
3 w wierszu Zupa; w kolumnie Go艣膰 1: Minestrone; w kolumnie Go艣膰 2: Ministrone
4 w wierszu Deser; w kolumnie Go艣膰 1: Ciasto tiramisu; w kolumnie Go艣膰 2: Ciasto tiramisu
Rezultat 2: St贸艂 nakryty bielizn膮 sto艂ow膮 i udekorowany do obiadu
1 molton u艂o偶ony bezpo艣rednio na blacie sto艂u
2 st贸艂 nakryty obrusem z r贸wnymi zwisami z ka偶dej strony
3 obrus roz艂o偶ony na praw膮 stron臋
4 forma z艂o偶enia serwet indywidualnego u偶ytku dla go艣ci wysoka, taka sama w obu nakryciach
5 serwety u艂o偶one w tych samych miejscach w obu nakryciach
6 na stole ustawiony wazon
........
........