LOGOWANIE

KWALIFIKACJA HGT2 - CZERWIEC 2024 - ROZWI膭ZANIE ZADANIA NR 1

KOD ARKUSZA: HGT.02-01-24.06-SG


POBIERZ ROZWI膭ZANIE ZADANIA

ZOBACZ ARKUSZ PRAKTYCZNY


Podziel si臋 arkuszem z innymi i udost臋pnij go na Facebooku:


SKR脫CONA TRE艢膯 ROZWI膭ZANIA:

Rezultat 1: Pierogi ze szpinakiem i serem typu feta
Uwaga! Oceny rezultatu nale偶y dokona膰 po zako艅czeniu zadania
1 Pierogi maj膮 por贸wnywalny kszta艂t
2 Wszystkie pierogi s膮 ca艂e, nierozlepione
3 呕aden pier贸g nie jest sklejony z innym
4 Ciasto pierogowe jest mi臋kkie
5 Pierogi po przekrojeniu w dowolnym miejscu nie s膮 surowe
6 Sk艂adniki farszu s膮 r贸wnomiernie wymieszane
7 Cebula i szpinak w farszu nie s膮 przypalone
8 Farsz jest doprawiony, pikantny, nie za s艂ony
Rezultat 2: Dip og贸rkowy
Uwaga! Oceny rezultatu nale偶y dokona膰 po zako艅czeniu zadania
1 Koper w dipie jest drobno posiekany
2 Og贸rek jest obrany
3 Sk艂adniki dipu s膮 r贸wnomiernie wymieszane
4 Dip jest doprawiony, ma wyczuwalny smak og贸rk贸w, nie za s艂ony, nie za pikantny
........
........

POBIERZ ROZWI膭ZANIE ZADANIA




INNE ROZWI膭ZANIA Z KWALIFIKACJI HGT2