LOGOWANIE
- STRONA GŁÓWNA
- TWÓJ PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- FORUM ZAWODOWE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TESTÓW
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSPÓŁPRACA
- KONTAKT
Kwalifikacja HGT2 - PAŹDZIERNIK 2013
(Przygotowanie i wydawanie dań)
Przykładowe pytania z testu 'Kwalifikacja HGT2 - PAŹDZIERNIK 2013':
- Które warzywo należy do grupy warzyw owocowych ? ........- Do tłuszczów pochodzenia zwierzęcego należy zaliczyć ........
- Aby zapewnić optymalne warunki przechowywania mrożonej żywności, zamrażarki powinny utrzymywać temperaturę w zakresie ........
- Zatrucie jadem kiełbasianym może spowodować spożycie ........
- Dobrą praktykę higieniczną określa się skrótem ........
- Do metod utrwalania żywności wysokimi temperaturami należy zaliczyć ........
- Urządzeniem przedstawionym na zdjęciu jest ........
- Dział ekspedycyjny zakładu gastronomicznego to połączenie jego części ........