LOGOWANIE
- STRONA G艁脫WNA
- TW脫J PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- FORUM ZAWODOWE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TEST脫W
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSP脫艁PRACA
- KONTAKT
Kwalifikacja HGT2 - STYCZE艃 2014
(Przygotowanie i wydawanie da艅)
Przyk艂adowe pytania z testu 'Kwalifikacja HGT2 - STYCZE艃 2014':
- Kt贸ra grupa zawiera wy艂膮cznie produkty pochodzenia zwierz臋cego? ........- Kt贸ry z produkt贸w stanowi bogate 藕r贸d艂o witaminy E oraz NNKT w diecie cz艂owieka? ........
- Do przechowywania przetwor贸w zbo偶owych nale偶y zastosowa膰 nast臋puj膮ce parametry ........
- Przemiany zachodz膮ce pod wp艂ywem drobnoustroj贸w w przechowywanej 偶ywno艣ci nale偶y zaliczy膰 do zmian ........
- Kt贸ry system zapewnienia bezpiecze艅stwa zdrowotnego 偶ywno艣ci analizuje mo偶liwo艣膰 wyst膮pienia zagro偶e艅 i okre艣la 艣rodki ich kontroli? ........
- Kt贸r膮 z metod nale偶y zastosowa膰 do utrwalania produkt贸w ciek艂ych aseptycznie pakowanych? ........
- W zak艂adzie gastronomicznym rozdzielnia kelnerska powinna by膰 usytuowana mi臋dzy ........
- Podstawow膮 norm臋 obowi膮zuj膮c膮 w produkcji gastronomicznej stanowi ........