LOGOWANIE
- STRONA GŁÓWNA
- TWÓJ PAKIET PREMIUM
- MOJE WYNIKI
- MOJE EGZAMINY
- PRÓBNE EGZAMINY ZAWODOWE
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TESTÓW
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSPÓŁPRACA
- KONTAKT
Kwalifikacja TG4 - STYCZEŃ 2015
(Produkcja wyrobów cukierniczych)
Przykładowe pytania z testu 'Kwalifikacja TG4 - STYCZEŃ 2015':
- Na podstawie wyników oceny organoleptycznej ustal, jaki surowiec został dostarczony do cukierni. ........- Za pomocą sprzętu pokazanego na rysunku magazynier może dokonać pomiaru ........
- Z białka jaj i cukru sporządza się ciasto ........
- Na rysunku przedstawiono schemat sporządzania ciasta parzonego. Znakiem zapytania oznaczono czynność ........
- Do wypieku wafli należy zastosować ........
- Zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej składanie tortów może być wykonywane przez osoby, które mają ........
- Sprzęt pokazany na rysunku służy do ........
- Krytycznym Punktem Kontrolnym, który ma decydujący wpływ na jakość zdrowotną lodów, jest ........
