LOGOWANIE

Kwalifikacja HGT2 + HGT12 - CZERWIEC 2008


WYBIERZ ILO艢膯 PYTA艃:














Przyk艂adowe pytania z testu 'Kwalifikacja HGT2 + HGT12 - CZERWIEC 2008':

- G艂贸wnymi sk艂adnikami farszu do pierog贸w ruskich s膮 ........
- Medalion to potrawa ........
- Metoda obr贸bki cieplnej, okre艣lana jako grillowanie polega na ........
- W kuchence mikrofalowej nie nale偶y ........
- Spo艣r贸d podanych produkt贸w najwi臋cej b艂onnika znajduje si臋 ........
- Okre艣l maksymalny okres przechowywania t艂ustych ryb w zamra偶arce w temperaturze -18 st.C ........
- W talerzach g艂臋bokich podaje si臋 zupy ........
- Lesco (leczo) jest to popularna potrawa ........

 PYTANIA Z TESTU ZAWODOWEGO