LOGOWANIE

Kwalifikacja T6 - CZERWIEC 2012 (test 2)

(Sporządzanie potraw i napojów)

ILOŚĆ PYTAŃ:
LIMIT CZASU:











Przykładowe pytania z testu 'Kwalifikacja T6 - CZERWIEC 2012 (test 2)':

- Dipy to sosy ........
- Tournedos to ........
- Wykończanie warzyw ugotowanych w małej ilości wody, oproszonych mąką ziemniaczaną i ponownie zagotowanych, to ........
- Masło przeznaczone do bieżącego spożycia należy przechowywać ........
- Ciasto spulchnione parą wodną, które po upieczeniu jest lekkie, suche i puste w środku to ciasto ........
- Popularna w kuchni rosyjskiej zupa z warzyw liściastych, głównie kapusty, to ........
- Którą potrawę można przygotować, wykorzystując wszystkie podane surowce i półprodukty? ........
- Na podstawie danych o składnikach odżywczych potrawy zamieszczonych w tabeli określ, ile wynosi. wartość energetyczna potrawy. ........

 PYTANIA Z TESTU ZAWODOWEGO





📡 Brak połączenia internetowego