LOGOWANIE
- STRONA G艁脫WNA
- TW脫J PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- FORUM ZAWODOWE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TEST脫W
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSP脫艁PRACA
- KONTAKT
Kwalifikacja HGT2 - STYCZE艃 2012
(Przygotowanie i wydawanie da艅)
Przyk艂adowe pytania z testu 'Kwalifikacja HGT2 - STYCZE艃 2012':
- Ciasto sporz膮dzane z m膮ki, wody lub mleka, z niewielkim dodatkiem jaj, charakteryzuj膮ce si臋 najwi臋ksz膮 twardo艣ci膮, to ciasto ........- Solank臋 pekluj膮c膮 stosuje si臋 mi臋dzy innymi do ........
- Do warzyw owocowych zalicza si臋: ........
- Ze wzgl臋du na spos贸b konsumpcji wina dzieli si臋 na: ........
- W celu polepszenia walor贸w smakowych filet贸w rybnych, pod koniec sma偶enia, nale偶y po艂o偶y膰 na ka偶d膮 porcj臋 ........
- Takie etapy produkcji jak: przesianie m膮ki -> zarabianie ciasta -> wyrabianie -> formowanie -> obr贸bka cieplna, wyst臋puj膮 podczas produkcji ........
- Wska偶 produkt, kt贸remu przypisano optymalne warunki i czas przechowywania. ........
- Zjawisko osmozy zachodzi podczas ........