LOGOWANIE

Kwalifikacja TG7 - CZERWIEC 2022

(Sporządzanie potraw i napojów)


WYBIERZ ILOŚĆ PYTAŃ:














Przykładowe pytania z testu 'Kwalifikacja TG7 - CZERWIEC 2022':

- Do produktów pochodzenia roślinnego należą ........
- Zdezynfekowane jaja należy przechowywać ........
- Technikę peklowania należy stosować do utrwalania ........
- Na postawie zamieszczonego normatywu surowcowego oblicz, ile natki pietruszki należy przygotować do sporządzenia 16 porcji soku z pomidorów. ........
- Do wyrobów z ciasta zarabianego w naczyniu należy zaliczyć ........
- Do sporządzenia kruszonki, oprócz cukru, należy użyć ........
- Na rysunku przedstawiono ........
- Przedstawiony element wyposażenia pieca konwekcyjnego służy do pomiaru ........

 PYTANIA Z TESTU ZAWODOWEGO

 POBIERZ ARKUSZ PISEMNY

KOD ARKUSZA: TG.07-SG-22.06