LOGOWANIE
- STRONA G艁脫WNA
- TW脫J PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- FORUM ZAWODOWE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TEST脫W
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSP脫艁PRACA
- KONTAKT
Kwalifikacja HGT2 - STYCZE艃 2021
(Przygotowanie i wydawanie da艅)
Przyk艂adowe pytania z testu 'Kwalifikacja HGT2 - STYCZE艃 2021':
- Kt贸re warzywo przedstawiono na ilustracji? ........- Dodanie kt贸rej przyprawy do ry偶u powoduje jego pomara艅czowe zabarwienie? ........
- Kt贸re warzywa nale偶y zaliczy膰 do owocowych? ........
- Kt贸ry element rozbioru tuszy wo艂owej przedstawiono ma ilustracji? ........
- Wska偶 optymalne warunki przechowywania m膮ki. ........
- Kt贸ry spos贸b utrwalania mi臋sa przedstawiono w opisie?
"Wod臋 zagotowa膰 z pokrojon膮 w kr膮偶ki cebul膮, przyprawami i octem. Po ostudzeniu zala膰 u艂o偶one w naczyniu mi臋so"
........- W przygotowalni brudnej nale偶y ........
- Na podstawie zamieszczonego sposobu wykonania nale偶y sporz膮dzi膰 ........