LOGOWANIE
- STRONA GŁÓWNA
- TWÓJ PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- FORUM ZAWODOWE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TESTÓW
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSPÓŁPRACA
- KONTAKT
Kwalifikacja HGT2 - STYCZEŃ 2019
(Przygotowanie i wydawanie dań)
Przykładowe pytania z testu 'Kwalifikacja HGT2 - STYCZEŃ 2019':
- Na rysunku przedstawiono ........- Które warzywo jest przedstawione na rysunku? ........
- Truskawki należą do grupy owoców ........
- Element rozbioru tuszy wołowej jest przedstawiony na rysunku ........
- Optymalny zakres temperatur 0°C + 4°C należy zapewnić ........
- W czasie powolnego zamrażania surowców dochodzi do ........
- Technikę peklowania należy stosować do utrwalania ........
- Przedstawioną na rysunku komorę należy stosować w magazynie do przechowywania ........