LOGOWANIE
- STRONA G艁脫WNA
- TW脫J PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- FORUM ZAWODOWE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TEST脫W
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSP脫艁PRACA
- KONTAKT
Kwalifikacja T6 - STYCZE艃 2018
(Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w)
Przyk艂adowe pytania z testu 'Kwalifikacja T6 - STYCZE艃 2018':
- Na kt贸rym rysunku przedstawiono gole艅 wo艂ow膮? ........- Kt贸ry element kulinarny nale偶y do tuszy jagni臋cej? ........
- Kt贸r膮 z podanych grup臋 艣rodk贸w spo偶ywczych mo偶na przechowywa膰 w magazynie w warunkach optymalnych z dost臋pem 艣wiat艂a naturalnego? ........
- System HACCP polega na ........
- Kt贸r膮 czynno艣膰 obr贸bki wst臋pnej nale偶y wykonywa膰 w przygotowalni czystej zak艂adu gastronomicznego? ........
- Kt贸re ciasto wyrabiane w naczyniu nale偶y sporz膮dzi膰 na podstawie zamieszczonego normatywu surowcowego? ........
- Technik臋 zaparzania m膮ki mieszanin膮 wody z t艂uszczem stosuje si臋 do sporz膮dzania ciasta ........
- Sous vide to technika obr贸bki cieplnej stosowana do sporz膮dzania potraw ........
KOD ARKUSZA: T.06-X-18.01