LOGOWANIE

Kwalifikacja HGT2 - STYCZE艃 2018

(Przygotowanie i wydawanie da艅)


WYBIERZ ILO艢膯 PYTA艃:














Przyk艂adowe pytania z testu 'Kwalifikacja HGT2 - STYCZE艃 2018':

- M膮ka pszenna dobrej jako艣ci charakteryzuje si臋 smakiem ........
- Z danych zamieszczonych w tabeli wynika, 偶e wi臋cej witaminy C znajduje si臋 ........
- Kt贸ry element kulinarny nale偶y do tuszy jagni臋cej? ........
- Kt贸re surowce nale偶膮 wy艂膮cznie do grupy produkt贸w t艂uszczowych? ........
- Kt贸re produkty nale偶y przechowywa膰 w ch艂odni? ........
- System HACCP polega na ........
- Kt贸re urz膮dzenie ch艂odnicze stanowi wyposa偶enie pomieszcze艅 magazynowych? ........
- Kt贸ra procedura nie zapewnia bezpiecze艅stwa zdrowotnego sporz膮dzanych w zak艂adzie gastronomicznym potraw? ........

 PYTANIA Z TESTU ZAWODOWEGO