LOGOWANIE
- STRONA G艁脫WNA
- TW脫J PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- FORUM ZAWODOWE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TEST脫W
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSP脫艁PRACA
- KONTAKT
Kwalifikacja T6 - CZERWIEC 2017
(Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w)
Przyk艂adowe pytania z testu 'Kwalifikacja T6 - CZERWIEC 2017':
- Na kt贸rym rysunku w naczyniu z wod膮 znajduje si臋 jajo naj艣wie偶sze? ........- Warzywo przedstawione na rysunku nale偶y zaliczy膰 do grupy ........
- Soczewic臋 przedstawiono na rysunku ........
- W magazynach o najni偶szej wilgotno艣ci nale偶y przechowywa膰 ........
- Metod臋 liofilizacji utrwalania 偶ywno艣ci nale偶y zastosowa膰 do ........
- W tabeli przedstawiono spos贸b wykonania klusek ........
- Leczo to potrawa ........
- G艂贸wnymi surowcami do sporz膮dzania ciasta biszkoptowego s膮: ........
KOD ARKUSZA: T.06-X-17.06