(
Zapomnia艂em has艂a
)
ZALOGUJ SI臉
ZAREJESTRUJ SI臉
STRONA G艂脫WNA
TW脫J PAKIET PREMIUM
TWOJE WYNIKI
KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
FORUM ZAWODOWE
NAUKA ZDALNA
GENERATOR TEST脫W
ARCHIWUM ARKUSZY
WSP脫艁PRACA
KONTAKT
LOGOWANIE
(
Zapomnia艂em has艂a
)
ZALOGUJ SI臉
LUB
ZAREJESTRUJ SI臉
STRONA G艁脫WNA
TW脫J PAKIET PREMIUM
TWOJE WYNIKI
KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
FORUM ZAWODOWE
NAUKA ZDALNA
GENERATOR TEST脫W
ARCHIWUM ARKUSZY
WSP脫艁PRACA
KONTAKT
KWALIFIKACJA TG7 + TG16 - PR脫BNY
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Pytanie 1 - brak odp.
Pytanie 2 - brak odp.
Pytanie 3 - brak odp.
Pytanie 4 - brak odp.
Pytanie 5 - brak odp.
Pytanie 6 - brak odp.
Pytanie 7 - brak odp.
Pytanie 8 - brak odp.
Pytanie 9 - brak odp.
Pytanie 10 - brak odp.
Pytanie 11 - brak odp.
Pytanie 12 - brak odp.
Pytanie 13 - brak odp.
Pytanie 14 - brak odp.
Pytanie 15 - brak odp.
Pytanie 16 - brak odp.
Pytanie 17 - brak odp.
Pytanie 18 - brak odp.
zatwierd藕
Pytanie nr 2
Wywar kostno-warzywny nale偶y przygotowa膰 w nast臋puj膮cy spos贸b:
A.
ko艣ci zala膰 zimn膮 wod膮, gotowa膰 powoli, do podgotowanego wywaru doda膰 w艂oszczyzn臋 i przyprawy, gotowa膰 do mi臋kko艣ci, przecedzi膰.
B.
ko艣ci oraz warzywa zala膰 wrz膮c膮, osolon膮 wod膮, gotowa膰 do mi臋kko艣ci na wolnym ogniu, przecedzi膰.
C.
ko艣ci i warzywa zala膰 zimn膮, osolon膮 wod膮 z dodatkiem przypraw, gotowa膰 kr贸tko na silnym ogniu.
D.
ko艣ci zala膰 wrz膮c膮 wod膮, kr贸tko gotowa膰, nast臋pnie doda膰 warzywa, s贸l i przyprawy, gotowa膰 na silnym ogniu, przecedzi膰.
Zostaw bez odpowiedzi
Sprawd藕 odpowied藕
<< Poprzednie
Nast臋pne >>
Sprawd藕 ca艂y test
Sprawd藕 odpowied藕
Nast臋pne >>
<< Poprzednie
Sprawd藕 ca艂y test
×