LOGOWANIE
- STRONA G艁脫WNA
- TW脫J PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- FORUM ZAWODOWE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TEST脫W
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSP脫艁PRACA
- KONTAKT
KWALIFIKACJA T6 - CZERWIEC 2019 - ROZWI膭ZANIE ZADANIA NR 1
KOD ARKUSZA: T.06-01-19.06
Podziel si臋 arkuszem z innymi i udost臋pnij go na Facebooku:
SKR脫CONA TRE艢膯 ROZWI膭ZANIA:
Rezultat 1. Kotlety z kapusty z mi臋sem
1 Wszystkie kotlety o owalnym kszta艂cie
2 Wszystkie kotlety por贸wnywalnej wielko艣ci
3 Wszystkie kotlety r贸wnomiernie usma偶one, nieprzypalone
4 Kotlety doprawione, nie za s艂one, nie za pieprzne
5 Kotlety o lekko wyczuwalnym smaku kminku
6 Kotlety nierozpadaj膮ce si臋, niesurowe
Rezultat 2. Sos pomidorowy
1 Sos nie za s艂ony, nie za pieprzny.
2 Sos jednorodny, bez grudek m膮ki.
3 Konsystencja sosu zawiesista.
4 Sos bez cz膮stek zwarzonej 艣mietany
Rezultat 3. Kompot z jab艂ek
1 Kompot klarowny
2 Cz膮stki jab艂ek por贸wnywalnej wielko艣ci
3 Cz膮stki jab艂ek nierozgotowane
4 Kompot o lekko wyczuwalnym smaku go藕dzik贸w
........
........