LOGOWANIE

KWALIFIKACJA T6 - CZERWIEC 2015 - ROZWI膭ZANIE ZADANIA NR 3

KOD ARKUSZA: T.06-03-15.05


POBIERZ ROZWI膭ZANIE ZADANIA

ZOBACZ ARKUSZ PRAKTYCZNY


Podziel si臋 arkuszem z innymi i udost臋pnij go na Facebooku:


SKR脫CONA TRE艢膯 ROZWI膭ZANIA:

Rezultat 1. Kotlety z kaszy gryczanej i bia艂ego sera
1 Wszystkie kotlety maj膮 kszta艂t okr膮g艂y i zbli偶on膮 wielko艣膰.
2 Usma偶one kotlety maj膮 z艂ocist膮 barw臋, s膮 r贸wnomiernie usma偶one.
3 Kotlety maj膮 jednolity przekr贸j, sk艂adniki s膮 r贸wnomiernie wymieszane.
4 Kotlety nie s膮 przesolone ani zbyt pieprzne.
5 Kotlety nie s膮 surowe, nie s膮 twarde, nie rozpadaj膮 si臋. Rezultat 2. Dip czosnkowy
1 Dip nie zawiera grudek majonezu, konsystencja jest jednolita.
2 Czosnek w dipie jest drobno rozdrobniony.
3 Dip nie jest przesolony, smak typowy dla dipu czosnkowego. Rezultat 3. Sur贸wka z marchwi i jab艂ka
1 Marchew i jab艂ko s膮 starte na tarce.
2 Sur贸wka jest przyprawiona do smaku.
3 Sur贸wka jest doprawiona oliw膮.
4 Jab艂ko w sur贸wce jest bez sk贸rki.
........
........

POBIERZ ROZWI膭ZANIE ZADANIA




INNE ROZWI膭ZANIA Z KWALIFIKACJI T6