LOGOWANIE

KWALIFIKACJA SPC3 - STYCZE艃 2025 - ROZWI膭ZANIE ZADANIA NR 2

KOD ARKUSZA: SPC.03-02-25.01-SG


POBIERZ ROZWI膭ZANIE ZADANIA

ZOBACZ ARKUSZ PRAKTYCZNY


Podziel si臋 arkuszem z innymi i udost臋pnij go na Facebooku:


SKR脫CONA TRE艢膯 ROZWI膭ZANIA:

Rezultat 1: Bu艂ki cynamonowe
Uwaga! Oceny rezultatu nale偶y dokona膰 po zako艅czeniu pracy przez Zdaj膮cych
1 wyr贸b gotowy: 8 szt. bu艂ek cynamonowych
2 jednolito艣膰 partii: bu艂ki por贸wnywalnej wielko艣ci i kszta艂tu
3 wygl膮d zewn臋trzny: bu艂ki maj膮 kszta艂t podkowy z naci臋ciami
4 wygl膮d zewn臋trzny: bu艂ki dobrze wyro艣ni臋te
5 powierzchnia: g艂adka, b艂yszcz膮ca z widocznym nadzieniem cynamonowym
6 sk贸rka: r贸wnomiernie przyrumieniona, bez oznak przypalenia
7 mi臋kisz: na przekroju r贸wnomiernie porowaty i elastyczny, z nadzieniem cynamonowym
8 mi臋kisz: bez zakalca i grudek m膮ki
9 smak: lekko s艂odki, cynamonowy, charakterystyczny dla wyrob贸w z ciasta pszennego
10 zapach: cynamonowy, przyjemny, charakterystyczny dla wyrob贸w z ciasta pszennego
........
........

POBIERZ ROZWI膭ZANIE ZADANIA


Arkusz jest przeznaczony dla zawod贸w:



INNE ROZWI膭ZANIA Z KWALIFIKACJI SPC3