LOGOWANIE
- STRONA G艁脫WNA
- TW脫J PAKIET PREMIUM
- TWOJE WYNIKI
- KWALIFIKACJE W ZAWODZIE
- NAUKA ZDALNA
- GENERATOR TEST脫W
- ARCHIWUM ARKUSZY
- WSP脫艁PRACA
- KONTAKT
KWALIFIKACJA SPC3 - STYCZE艃 2025 - ROZWI膭ZANIE ZADANIA NR 2
KOD ARKUSZA: SPC.03-02-25.01-SG
Podziel si臋 arkuszem z innymi i udost臋pnij go na Facebooku:
SKR脫CONA TRE艢膯 ROZWI膭ZANIA:
Rezultat 1: Bu艂ki cynamonowe
Uwaga! Oceny rezultatu nale偶y dokona膰 po zako艅czeniu pracy przez Zdaj膮cych
1 wyr贸b gotowy: 8 szt. bu艂ek cynamonowych
2 jednolito艣膰 partii: bu艂ki por贸wnywalnej wielko艣ci i kszta艂tu
3 wygl膮d zewn臋trzny: bu艂ki maj膮 kszta艂t podkowy z naci臋ciami
4 wygl膮d zewn臋trzny: bu艂ki dobrze wyro艣ni臋te
5 powierzchnia: g艂adka, b艂yszcz膮ca z widocznym nadzieniem cynamonowym
6 sk贸rka: r贸wnomiernie przyrumieniona, bez oznak przypalenia
7 mi臋kisz: na przekroju r贸wnomiernie porowaty i elastyczny, z nadzieniem cynamonowym
8 mi臋kisz: bez zakalca i grudek m膮ki
9 smak: lekko s艂odki, cynamonowy, charakterystyczny dla wyrob贸w z ciasta pszennego
10 zapach: cynamonowy, przyjemny, charakterystyczny dla wyrob贸w z ciasta pszennego
........
........