LOGOWANIE

KWALIFIKACJA T15 - STYCZE艃 2023 - ZADANIE PRAKTYCZNE NR 1

KOD ARKUSZA: T.15-01-23.01-SG


POBIERZ ARKUSZ PRAKTYCZNY

ZOBACZ ROZWI膭ZANIE ZADANIA


Podziel si臋 arkuszem z innymi i udost臋pnij go na Facebooku:


SKR脫CONA TRE艢膯 ARKUSZA:

Wykonaj prace na rzecz restauracji, kt贸ra przyj臋艂a zam贸wienie na zorganizowanie obiadu w formie zasiadanej dla 15 os贸b.
Opracuj dokumentacj臋 niezb臋dn膮 do realizacji zam贸wienia, w tym celu:
- sporz膮d藕 zapotrzebowanie na surowce, p贸艂produkty i produkty niezb臋dne do przygotowania przystawki zimnej z dodatkami dla 15 os贸b,
- sporz膮d藕 kalkulacj臋 ceny obiadu dla 15 os贸b,
- wype艂nij kart臋 oceny warto艣ci energetycznej obiadu,
- sporz膮d藕 zapotrzebowanie ilo艣ciowe na zastaw臋 sto艂ow膮 niezb臋dn膮 do podania przystawki zimnej i przystawki gor膮cej dla 15 os贸b,
- uzupe艂nij opis schematu nakrycia sto艂u zastaw膮 sto艂ow膮 niezb臋dn膮 do podania dania g艂贸wnego z dodatkami, deseru oraz napoj贸w.
Formularze niezb臋dne do sporz膮dzenia dokumentacji znajduj膮 si臋 w arkuszu egzaminacyjnym.
Wst臋pne ustalenia
........
........

POBIERZ ARKUSZ PRAKTYCZNY




INNE ARKUSZE Z KWALIFIKACJI T15