LOGOWANIE

KWALIFIKACJA HGT2 - STYCZE艃 2023 - ROZWI膭ZANIE ZADANIA NR 1

KOD ARKUSZA: HGT.02-01-23.01-SG


POBIERZ ROZWI膭ZANIE ZADANIA

ZOBACZ ARKUSZ PRAKTYCZNY


Podziel si臋 arkuszem z innymi i udost臋pnij go na Facebooku:


SKR脫CONA TRE艢膯 ROZWI膭ZANIA:

Rezultat 1: Kotlety z kapusty i mi臋sa
1 Kotlety s膮 kszta艂tu owalnego
2 Kotlety maj膮 por贸wnywaln膮 wielko艣膰
3 Kotlety po przekrojeniu w dowolnym miejscu nie s膮 surowe
4 Kotlety w 偶adnym miejscu nie s膮 przypalone
5 Kotlety s膮 doprawione, nie za pikantne, nie za s艂one
6 Kotlety nie s膮 za twarde
7 Kapusta w kotletach jest drobno poszatkowana, nie wystaje poza uformowany kszta艂t kotleta
8 Kotlety nie rozpadaj膮 si臋
Rezultat 2: Sos pieczarkowy
1 Sos ma konsystencj臋 w艂a艣ciw膮 dla sosu, nie jest za g臋sty, nie jest za rzadki
2 Sos nie zawiera grudek m膮ki
3 Pieczarki s膮 rozdrobnione w p贸艂plastry
4 Sos jest doprawiony, nie za pikantny, nie za s艂ony
5 Sos nie zawiera grudek zwarzonej 艣mietany
........
........

POBIERZ ROZWI膭ZANIE ZADANIA




INNE ROZWI膭ZANIA Z KWALIFIKACJI HGT2