LOGOWANIE

KWALIFIKACJA HGT2 - STYCZEŃ 2022 - ROZWIĄZANIE ZADANIA NR 3

KOD ARKUSZA: HGT.02-03-22.01-SG


POBIERZ ROZWIĄZANIE ZADANIA

ZOBACZ ARKUSZ PRAKTYCZNY


Podziel się arkuszem z innymi i udostępnij go na Facebooku:


SKRÓCONA TREŚĆ ROZWIĄZANIA:

Rezultat 1: Zrazy drobiowe z sosem słodko-kwaśnym
Uwaga! Oceny rezultatu należy dokonać po zakończeniu zadania
1 Zrazy porównywalnego kształtu (w każdej porcji)
2 Zrazy porównywalnej wielkości
3 Zrazy nierozgotowane
4 Zrazy nieprzypalone
5 Zrazy doprawione, nie za pikantne, nie za słone
6 Sos bez widocznych kawałków warzyw
7 Sos bez grudek zwarzonej śmietany
8 Sos warzywny doprawiony, nie za słony, nie za słodki
9 Sos warzywny nie za rzadki, nie za gęsty
Rezultat 2: Ryż na sypko
Uwaga! Oceny rezultatu należy dokonać po zakończeniu zadania
1 Ryż miękki
2 Ryż ugotowany na sypko
3 Ryż nieprzypalony
4 Ryż doprawiony, nie za słony
........
........

POBIERZ ROZWIĄZANIE ZADANIA




INNE ROZWIĄZANIA Z KWALIFIKACJI HGT2